17 Ağustos 2015 Pazartesi

Trigromi TShirt Baskısı

TShirt Baskısı (Trigromi)

Her zaman merak ettiğim bir konu olmuştu, bu tshirt baskılarını nasıl yapıyorlar diye. Aşağıdaki videoyu izledikçe hayran kalacaksınız, her bir renk nasılda grafik üzerine yerleşiyor. Burdaki baskı tekniğine "Trigromi Baskı" deniliyor. Buna benzer çok farklı baskı çeşitleri de var.


 

Farklı Baskı Modelleri
Birbirinden ilgiç tasarımlar var ama en ilginç olanları daha çok tercih ediliyor, eskiden tshirt lerde sadece yazı olurdu, şimdi bu baskı teknikleri sayesinde görsel bir şölen haline dönüştü. Hazır baskı yapan bir çok firma var, genelde şirket organizasyonlarında firmanın o güne özel tüm personel için tshirt baskısı yaptırması günümüz yeni trendleri arasında.



Bunu giymekde biraz cesaret ister :)


Google görseller de tshirt baskısı diye arama yaptığınızda birbirinden ilgin tasarımlara ait resimleri görebilirsiniz. Sevgiliniz varsa uyumlu bir baskı yaptırıp beraber girebilirsiniz bence verilebilecek en güzel hediyelerden biri.

Araştırdığım kadarı ile bu işi yapmak çok da maliyet gerektirmiyor, tshirt ler için bir toptancı ile anlaşıp yanına da baskı makinası ve bilgisayar da ekleyince bu tshirtlerin tasarımını yapıp satabilirsiniz.

Hemen hemen maliyeti 3 ile 5 tl arasında, her birini 10 veya 20 tl den satarsanız ciddi para kazanabilirsiniz ama olay tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış, standart tasarımlar herkes de var, yukarıdaki örnekler gibi en ilginç olanı yapabilirseniz bu sektörde ciddi iş yapabilirsiniz.

İşleri bir adım daha ileriye götürebilirsiniz, iyi bir grafik tasarımınız varsa şirketler ile anlaşın organizasyon, şirket gecesi gibi özel etkinlikler için kendi tasarım örneklerinizden bir portföy oluşturun ve tasarımlarınızı herkese gösterin.

Tshirt dünyasına hoşgeldiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder